Ne hirurski lifting vrata, lica i dekoltea

Kratak opis: Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Ultrazvučni lifting je jedina potpuno neinvazivna metoda za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea, koja daje rezultate najsličnije rezultatima koji se mogu dobiti hirurškom metodom. Rezultat je sveže i podmlađeno lice na prirodan način, bez izmene fizionomije i bez rizika po zdravlje i izgled kože.

Nehirurški lifting koristi, dobro poznatu snagu ultrazvuka visokog intenziteta za transformaciju obraza, jagodica, obrva, podbradka, vrata i dekoltea na siguran i neinvazivan način. Kontrolisanim zagrevanjem tkiva na 3 nivoa indukuje stvaranje velike količine kolagenih vlakana, što za rezultat ima i učvršćivanje i zatezanje tj. podizanje  kože.

O učinkovitosti i bezbednosti visokofokusiranog ultrazvuka je nakon mnogobrojnih kliničkih studija svoj sud je dala FDA, označivši ovu metodu kao neinvanzivnu, bezbednu i efikasnu.

Prednosti ove metode:

  • radi se samo jedan tretman,
  • vreme trajanja tretmana do 60 minuta za celo lice,
  • prijatnost na  tretmanu (blago peckanje dok ultrazvuk deluje na kožu),
  • nema tragova na licu nakon tretmana,
  • trajanje efekata tretmana do 2 godine.

NA KOM PRINCIPU RADI NEHIRURŠKI LIFTING?

Nehirurški lifting inicira snažnu i kompletnu produkciju kolagena tako što mikrofokusiranu ultrazvučnu energiju dostavlja na dubinu, na kojoj radi i hirurg tokom operacije zatezanja kože lica ali bez rezova i bilo kakvog narušavanja integriteta kože.

Aparat dovodi optimalnu količinu ultrazvučne energije na najbolju moguću dubinu, kako bi proizveo prirodni odgovor tkiva u vidu stvaranja velike količine kolagena. Rezultat je učvršćivanje, zatezanje i podizanje kože.

Za razliku od hirurške intervencije, lasera, RH-a, mezoterapije, dermarolera, dermapena, hemijskih pilinga, mezoniti, ultrazvučni lifting ostavlja kožu nedirnutom.

Kod većine osoba prvi rezultati se vide odmah nakon tretmana i stanje kože se iz dana u dan poboljšava, do krajnjeg rezultata koji se vidi za 3 meseca.

Prirodan, podmlađen, višestruko i kompletno poboljšan izgled lica, vrata i dekoltea, bez menjanja fizionomije, motiv su da se sve više osoba odlučuje za nehirurški lifting.

Tretman se ne mora ponavljati više puta i nema potrebe za posebnim planiranjem termina jer nakon tretmana nema nepoželjnih tragova.