BIO-REJUVENACIJA KOŽE: BUSTERI

Kratak opis: Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Busteri (eng. boosters), ojačivači kože, su novi produkti na bazi hijaluronske kiseline koji višestruko hidriraju kožu i poboljšavaju njen kvalitet. Ne klasifikuju se ni kao filer ni kao mezoterapija, predstavljaju kombinaciju filera i mezoterapije.
Tokom tretmana multiplim mikroinjekcijama specijalno dizajnirana hijaluronska kiselina se unosi u kožu; u tkivu se sporo otpušta i širi, dovodi do aktiviranja ćelija fibroblasta koji su odgovorni za stvaranje novog kolagena i elastina zbog čega nastaje regeneracija (bio-rejuvenacija) i remodelovanje (bio-remodeling) tretirane kože.
Zahvaljujući teksturi i visokoj sposobnosti širenja materijala, stvaraju volumen ciljano u tkivu gde ga je potrebno nadoknaditi (gde se ne radi o značajnom gubitku volumena, već o gubitku elastičnosti kože).
Busteri su idealni za podmladjivanje dehidrirane, suve, zrele kože lica, vrata, dekoltea i nadlanica Koriste se za tretiranje kože koja je izložena delovanju UV radijacije koja izaziva prevremeno starenje kože jer dodatno deluju kao antioksidanti i preveniraju stvaranje slobodnih radikala u koži. Efekti traju 3 do 5 meseci, zavisno od upotrebljenog produkta i stila života.